Om meg

Jeg heter Torbjørn Thue, 54 år, utdannet økonom ved Handelshøyskolen BI.
Jeg har lenge vært en lesehest og har en stor samling av spenningslitteratur. Det begynte med Hardy-guttene og tok nok litt av. Litt mye. Det ble etterhvert noen hyllemetere. Bøkene var lettleste, ikke for lange og korte kapitler. Hvert kapitel hadde selvfølgelig en så spennende slutt at jeg bare måtte begynne på neste for å finne ut hvordan det gikk. Måtte bare lese begynnelsen på neste kapitel. Men en kan da ikke stoppe midt i et kapitel. Kapitlene er jo så korte. Jeg kan da lese ferdig kapitelet i hvert fall. En ny spennende slutt og jeg måtte lese en side eller to til. Sånn fortsatte det til klokka var både 2 og 3 om natta og kanskje enda mer før jeg ikke orket mer.

Så gikk jeg over til Alistair McLean. Et nivå opp. Jeg endte opp med å kjøpe alle romanene. Til og med novellesamlingen Ensomt Hav. Jeg kan huske at jeg kjøpte 8 bøker på engang i bokhandelen.
"Der er en som ikke skal på ski i vinterferien" var kommentaren jeg fikk. Senere samme dag gikk jeg i en annen bokhandel og kjøpte 3 til.

Jeg har også fire andre blogger:

Sparesiden for de som måtte være interessert i råd og tips om bedre personlig økonomi.

Emigrasjon er kanskje mer en drømmeblogg. Der forteller jeg om fremmede land. gjerne forhold som er relevant for de som vil flytte fra Norge. Det blir også henvist til andre relevante nettsider. Skatteparadis blir også omtalt selv om bloggen er beregnet på de som vil flytte og ikke bare opprette firma eller konto i utlandet.

Vervepremie er min blogg for verving av kunder til kredittkort. Det vil etterhvert komme mer informasjon om hvordan du kan få penger og gaver ved å verve medlemmer og kunder.

Kortsiden er en blogg om bankkort, kredittkort og forbrukslån.

2 kommentarer:

 1. Veldig artig selvportrett, og en meget nyttig side!

  Mvh
  Vegard Martinsen

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk. Hyggelig å høre.
   Sjekk også ut emigrasjon.com

   Slett